Over Bob en BOB's werkplaats

 

Wanneer je hobby ook je werk is hoef je nooit een dag te werken! 

 

Ik ben Bob Logtenberg. In 2020 heb ik mijn opleiding ondernemend meubelmaker en scheepsinterieurbouw aan het HMC (hout en meubileringscollege) afgerond. Maar al lang voor die tijd was ik actief als houtbewerker. 

Bob's werkplaats vond zijn oorsprong in de garage bij mijn ouders thuis waar ik al vanaf zeer jonge leeftijd voor familie, vrienden en buren; plantenbakken, tafeltjes en houten huisdecoraties maakte. Langzamerhand werden dit grotere steigerhouten tuinmeubelen. Naarmate mijn kennis en vaardigheden groeiden, mijn verzameling gereedschappen uitbreidde en de houtsoorten die bewerkt konden worden meer diverse werden, werden ook de bouwprojecten groter en meer complex. 

Mijn aanleg voor houtbewerking en mijn passie voor het mooie natuurlijke uiterlijk en de kenmerken van de verschillende houtsoorten is aangeboren. Maar mijn kennis en vaardigheden heb ik opgedaan in de praktijk, thuis, op school en bij stage bedrijven. Maar ook door veel te kijken naar anderen en vragen te stellen aan mensen met veel ervaring in het vak.

Ik doe niets liever dan een mooi meubel voor u maken!

 

In mijn werkplaats maak ik uw producten op maat.

Reacties van Klanten;

  https://www.facebook.com/bobswerkplaats/

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Mandy
4 jaar geleden

Bob heeft een mooi hardhouten hek gemaakt voor onze voortuin. Op maat, tegen een goede prijs, hij levert een goede (nazorg) service en Bob denkt goed mee in alle mogelijkheden voor de klant. Een aanrader dus!!

Roxanne
4 jaar geleden

Wij zijn heel blij met Bob zijn maatwerk! in 2 nutteloze hoeken in huis heeft hij 2 kasten ontworpen die mooi aansluiten op de plinten en muren. Daarnaast kon hij het niet laten om gelijk wat andere dingen in huis mooi af te werken, Super blij mee! Snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding. De 3D tekening vooraf vond ik ook een pluspunt. Mochten er in de toekomst nog dingen nodig zijn dan zou ik zeker Bob bellen.


meubelmakerij Bob's werkplaats contact